Faqe e plote Per platforme celulare

Administratori i serverit eshte : Cokollata . Dhomat kryesore jane : #Shqiperia - #Ndihme . Ju lutem vini re : Antaret jane te lire te hapin dhomat e tyre ne kete server per diskutime te ndryshme . Faqet mbeshtetese kryesore jane : http://www.fv.al - http://www.Cokollata.net - irc.Cokollata.net - chat.cokollata.net . NJOFTIM ! IRC eshte media e lire . Operatoret e ketij serveri nuk mbajne asnje lloj pergjegjsie per mendimet e shprehura ose veprimet e kryera nga antaret e tjere . Duke u lidhur ne kete server , ju na lejoni te skanojme pajisjen tuaj per open proxies/wingates/TOR etj . Ju gjithashtu pranoni rregullat ne vijim : Nuk lejohen floodet (perfshire flood/clonebots) . Nuk lejohet shperndarja e materialeve (copyrighted) ose ato pornografike . Nuk lejohen klonet . Nuk lejohet vjedhja e dhomave apo nofkave . Nuk lejohen tentativat per te shkaktuar nderperje ne sherbime te rrjetit . Nuk lejohet rracizmi dhe prirja Naziste . Nuk lejohet terrorizmi . Nuk lejohen spamming dhe/ose reklamat . Nuk lejohen 'Hacking' (perfshire shperndarjen e Viruseve/Trojaneve etj) . Nuk lejohen veprime te cilat Operatoret i konsiderojne si abuzime . Qendrimi i metejshem ne server tregon se ju keni pranuar kushtet e mesiperme .

p.s : “Treat people the way you want to be treated. Talk to people the way you want to be talked to. Respect is earned, not given.” Hussein Nishah.

FALEMINDERIT dhe QENDRIM TE KENDESHEM !!!.